Fordele ved kosmetisk akupunktur

- Skaber en naturlig, sund, levende hud

- Strammer op på slappe ansigtsmuskler

- Mindsker arvæv, rynker og furer

- Forbedrer indsunkne områder

- Mindsker og forebygger dobbelthager

- Løfter øjenlåg og hængende mundvige

- Letter hævelser og poser under øjnene

- Fremmer smuk ansigtskulør

- Øger ansigtets og øjnenes udstråling

- Reducerer stress 

- Modvirker et ”trist” ansigt

Kosmetisk Akupunktur

Kosmetisk ansigts akupunktur er en velværebehandling der fremhæver den indre skønhed og fremmer et naturligt smukkere udseende uden brug af kemikalier.

Det er en unik kombination af akupunktur, urtemasker samt specifikke massageteknikker til at opnå en smuk udstråling i ansigtet.

Efter få behandlinger vil du opleve at huden bliver smukkere, dybe furer og rynker glattes ud og slap muskulatur bliver styrket og strammet op, men du vil se resultater allerede efter 1. behandling.

For at opnå et optimalt og blivende resultat anbefaler jeg et forløb på 6-8 behandlinger. Behandlingen tager ca 1½ time pr gang.

Alt sammen med henblik på et naturligt smukkere udseende.
 
Kosmetisk akupunktur er en akupunkturform der omfatter det hele menneske, og er derfor en kombination af krops-og ansigtsakupunktur. Her tages højde for at rette op på kroppens indre ubalancer, både de fysiske og mere psykisk betingede. For der er som regel flere grunde til vi har spændinger, furer og urenheder i ansigtet.

Brug af akupunktur i ansigtet er en smertefri teknik med virkelig kraftig og potent virkning, og man arbejder derfor kun med et eller to områder pr. behandling. 

Bemærk at hvis du ikke kan modtage behandlinger før 3 måneder efter du har gennemgået ansigtsløftning med Botox, indsprøjtninger med Restylane eller andre kirurgiske indgreb i ansigtet.
Jeg anbefaler ikke kosmetisk akupunktur til gravide.

Lider du af højt blodtryk eller tager du blodfortyndende eller anden medicin, er det vigtigt at du informerer mig om det.

Glæder mig til at se dig.

 

 

 
  
 
 
 
 
Tune AkuCare v/ Gry Fisker | Lotusvej 2, 4030 Tune.  | Tlf.: 22593290